söndag 30 oktober 2011

Online Bingo

Har precis fastnat för Bingo på nätet , Bingo är ett klassiskt sällskapsspel som tidigare bara spelades i särskilda bingohallar med tillstånd från lotteriinspektionen och svenska statens spelmonopol.
Sedan början av 00-talet har bingo som spelform etablerat sig även på nätet.
Precis som många andra spel om pengar lämpar sig nätet bra för denna typ av spel.
Deltagarna kan även här spela på flera brickor samtidigt. För att återskapa samma känsla av gemenskap som vid riktig bingo finns det chattrum på de olika bingosajterna där spelarna kan diskutera med varandra.

När man Spelar Online bingo så överför man pengar från ett Kreditkort eller använder en s.k e-wallet, till ett konto hos spelarrangören.
Från detta konto dras sedan pengar när man köper bingobrickor.
Bingohallarna på nätet erbjuder ofta andra spel som användarna kan fördriva tiden med i väntan på att nya bingospel ska dra igång.
Det kan vara allt från vanliga banditer till roulette eller skraplotter.

För att klara den hårdnande konkurrensen har dom olika bingositerna börjat erbjuda allt finare välkomstbonusar , gratisbingopengar , gratis saker samt olika lojalitetsbonusar för att få behålla sina befintliga medlemmar.
Dessutom ökar möjligheten att dela ut storvinster i takt med att antalet spelare ökar och numera erbjuder många bingorum särskild jackpotbingo och casinospel där man kan vinna tiotals miljoner kronor.

Urvalet av bingorum på nätet är nu större än någonsin.
Här finns både sajter som är helt och hållet inriktade på bingo och etablerade spelbolag som insett bingons storhet och börjat erbjuda bingo sida vid sida med andra spel som poker, betting, roulette, blackjack och videoslots.

Bingo på nätet är ett utmärkt tidsfördriv , speciellt gratis bingo ,då ingen egen insättning behövs .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar